Search This Blog

Long long time no see

Assalamualaikum.
Sangat sangat lama tak on blog and post something story. Selama ni bukan taknak on, cuma tak ingat email and password. Rasanya dalam dua tahun kot blog ni terbiar. Aku teringin nak on pun sebab kawan aku yang minta on and minta delete sesetengah gambar. So, aku pun usaha cari jalan untuk dapatkan emial and password aku untuk on blog ni and tunaikan permintaan dia. And i did it! Dah alanag alang aku tau email and password, aku nak sembang kencang sikit kat sini. So, it was lolong ago aku punya cerita yang tak terluah. Tak semua nak cerita. Aku skip cerita sebelum ni. But aku nak cerita ape aku tengah buat sekarang. See you soon... :)

No comments:

Post a Comment