Search This Blog

Majlis Persandingan Wan Najran

Assalamualaikum kawan :)

Hari ni aku nak setory about (tengok title) la kan. Wan Najran ialah salah seorang dari kumpulan Nasyid Saujana. Hari ni, 28-01-2012 adalah hari persandingannya bersama pasangan. Dah nama pun dari kumpulan nasyid, for sure ada artis kan.  Kebetulan rumah Wan Najran ni, berhampiran dengan rumah aku di Saujana Impian. Sape yang tak excited bila dapat jemputan dari penyanyi, even penyanyi nasyid sekali pun. Malas nak cite panjang, jum kita usya gamabr yang dapat aku snap k. Check it out!! ;)


 

Persembahan dari kumpulan Saujana. Suara meraka sangat sangat merdu. Dapat tengok secara live dan secara menonton di tv atau YouTube, sangat lain. Dengan melody yang sangat perfect! Lembut je bila di dengar.

 



 Hah!! Jeles tak??? Shahir pun ada jga tau! Hehehe. Bila Shahir sampai je, semue mata tak bekelip. Even makcik makcik yang baru dapat makan. Tengok je la gambar kat atas ni tadi, kebanyakan makcik makcik je yang semangat lebih nak bergambar dengan Shahir ni..


 

Imam muda Hassan dan Imam muda Amar pun turut hadir dalam Majlis ni tau. Jangan jeles keyh! Ow ye, jangan banyak complaint ek pasal gambar ni. Aku tau aku gemok! Semyap! Yang penting aku dapat snap gambar dengan Imam Muda. Kau ada? ;)

 

Hah, Ustaz ni pun ada tau (Semanis Kurma). Tapi, isteri dia, Ustazah Siti Nurbahyah tak dapat hadir sebab demam. :(


Oh ni kumpulan kompang dari Sekolah Menengah Agama Persekutuan Kajang (SMAPK). Dorang ni anak murid kepada ayah Imam Muda, Ustaz Wan Mohd Noh.

So, apemacam? Hati ada buak buak nak marah ka? Hehe. Setiap orang ada rezeki masing-masing. Mungkin hari ni rezeki aku. Esok lusa, mungkin rezeki korang pula kan. Mana la tau. Banyak-banyakkan berdoa.

Terima kasih kerana sudi membaca. Salam :)

No comments:

Post a Comment