Search This Blog

Loser Fun Fair

Hey dudes!!
Why the title like that huh? Hahaha, memang loser gila Fun Fair ni. Fun Fair ni terletak kat Jalan Semenyih. Firstly, aku ngan adik-adik aku bukan main semangat lagi dapat pergi Fun Fair sama-sama. Sampai saja kat Fun Fair tu, kami beli token, RM2.00 satu token. Mencekek darah betul Fun Fair ni kan? Ayah aku beli token dalam RM60.00. So, dapat la 30 keping token kan. Dapat je token, kami main permain ala-ala buaian kat Genting. Tapi yang lopek la kan. Best juga la game ni. Memang cool la kan. Tapi, bila dah kami naik dalam beberapa minit, dah pusing laju sampai ke atas. Tiba-tiba, Fun Fair tu blackOut. Siot gila! Semua yang naik, cuak. Mana tak cuak en. Tergantung kat atas. Tinggi doh~! Ni hah, gambar kami...





Okey, time ni dah black out. Muka adik-adik aku dah fedup. Termasuk aku. Muka stok mencuka je kat mat bangla yang jaga game ni. HUH!! Tengok la betapa tingginya kami tersangkut.



Selepas main game yang ala-ala buaian tu, mak dan adik aku yang kecik, pergi main Marry Go Round. Aku dan adik-adik aku yang lain, pergi main dua lagi game yang sempat kami main. Sebab token pun dah nak habis. Btw, lupa nak bagi tau, game yang ala-ala buaian tu, setiap orang dua token. Thats mean, seorang RM4.00. Kannn... Mencekek darah kan Fun Fair ni. Dah la black out. Marry Go Round ni pula, dewasa 3 token = RM6.00. Kanak-kanak 2 token = RM4.00.

 


Ship ni pula, seorang 2 token = RM4.00. Bosan je naik ship ni. Tak berapa mencabar. Dan lastly, kami main game round the world. Pusing-pusing je game ni. Agak pening la. Tak berapa laju pun... But, it's FUN! Dan nama pun FUN FAIR kann...



So, aku nak bagi tau kat sini, yang Fun Fain ni, sangat membazir. Boleh pula dia black out time SYOK main. Siot je. Takut dapat, malu pun dapat. Semua orang usya je dari bawah. Hahaha. Malu weyh!

Thanks for reading :)

No comments:

Post a Comment