Search This Blog

Graduation SMK Dusun Nanding 11'

Assalamualaikum and Hi! Sihat? Hehe :)
Dah lame Aten tak post story kan? Sebok la sekarang ni (spm student). Hari ni pun, Aten just nak post pasal Graduasi yang dah pun berlangsung pada 29/10/2011 (ahad). Majlis graduasi ni baru pertama kali dibuat di sekolah Aten. Ini bermaksud kami (form 5-2011) badge yang pertama membuka majlis graduasi di sekolah SMK Dusun Nanding. Hehe, macam bangge sikit la ni kan :)

So, malas nak cerite panjang. Aten nak konggsi sedikit sebanyak gambar yang dapat Aten kongsi dengan you all semue. Jom..




 

So, macam mana? Ok tak? Itu sikit je. Aten malas nak masukkan gambar semue kat dalam ni. Kalau nak tengok gambar yang selanjutnye, sila ke FB Aten ok :)

No comments:

Post a Comment