Search This Blog

Raya kedua :'(

Assalamualaikum,

Lame dah tak update blog ni. Aten minta maaf sangt coz tak dapat nak kongsi raye petame dengan you guys. Act, Aten sempat raye pertame je. Raye kedue, Aten beraye juga. Tapi, beraye dekat hospital :( Aten kene serangan perut. Hehehe. Aten dapat Appendix. Aten masuk hospital Ampang Puteri. Aten daftar untuk jumpe dokter. Dokter kate; "You masuk wad ok.", "Okay :)". Masuk je wad, dokter kate; "You puase okay hari ni. Jangan makan ape-ape lagi. Petang nanti, kite scope." , "Okay :)". Dari awal pagi lagi Aten tak makan. Act, Aten kene ni dari awal pagi, dalam pukul 4.30. Aten muntah muntah je. Pastu Aten cirit memanjang. Sampai dah habis bende nak keluar, yang keluar cume darah je. Sakit sesangat dan teramat! Tu yang terus masuk hospital. Back tu hospital. Aten habis je scope, Aten kene puase lagi. Untuk operation pulak. Dalam pukul 8.00, Aten masuk OT. Berape minit je pun operation tu. Habis Operation, Aten sedar tak sedar dah ade dalam bilik. Aten rase sengal sengal kat perut. Coz biuzz dah habis kot. Aten tak tahan sakit time tu. Tersangatlah sakit. Aten cube tahan, tapi Aten tak mampu. Aten duduk dalam hospital dalam 4 hari kut. Coz Aten demam panas kat sane. Kalau tak dah dapat balik awal dahh. Ramai tak ramai juga la yang datang tengok Aten kat hospital (Thanks a lot! <3). Aten berkira hari juga untuk balik ke rumah, Aten rindu bilik Aten. Hehe. So, sekarang, Aten dah BALIKKKK!!!! Aten suke giler dapat masuk bilik Aten semule :D Alhamdulillah Aten boleh berjalan macam biase. Tapi, tak boleh terlampau laju. Gelak, batuk, semue tak boleh sangat.

 

Aten berterima kasih pada IBU Aten yang sanggup berjaga malam untuk menjaga Aten sepanjang Aten berada di Hospital :) "Akak sayangggggggg Ibu!!"

No comments:

Post a Comment