Search This Blog

Berbuka puasa bersama 5 Aman ;)

Assalamualaikum,
Semalam Aten 'berbuka' puase dengan classmate Aten semue (tak puase pun). Kami berbuke dekat restauran D'Sankuang. Cumel tak name kadai tu? Cumel kan. Act, punye la seksa nak buck tempat makan. Memule, nak berbuka di Areena Seafood. Ade masalah sikit. Then, dekat Nazry. Lastly, berbuka di D'Sankuang. Restauran ni mungin agak jauh dengan kami yang duduk semestinya jauh dengan restauran ni la kan. Hehe. Walaupun agak jauh, kami tetap support untuk berbuka bersama. Memoryss banyak gile semalam. So SYOKKK! Jom, Aten nak kongsi photo dengan you guys semue.


Selepas kami berbuka, kami lepak rumah As. Rumah die dekat je dengan restauran tu. So, rumah die jadi mangse. Thanks As! So, sampai je kat rumah As, ade member luar datang. Hehe, Ejat and Afif. Member kami juga. Tapi, dorang dari kelas lain. Bukan kelas kami. Thanks coz sudi join kami kat rumah As :)

Sayang 5 Aman,
Dalam kenangan buat selamanya! ;)

p/s: Gambar yang lain, sila kunjungi facebook Aten okay.

No comments:

Post a Comment